На снимку се види како на поду лежи жена док се око ње боре два пса. Један је, по снимку судећи, њен, који је без повоца, док је други у власништву мушкарца који стоји изнад њих видно изнервиран тучом паса. У једном тренутку, он почиње да шутира прво животињу, а након тога и да удара жену која лежи на поду и држи његовог пса.

- Не вуци мог пса, не вуци мог пса! Где ти је поводац - урлао је разјарени мушкарац.

Након што коначно долази до раздвајања два побеснела пса, мушкарац са снимка не престаје, како се види на снимку, да вербално напада жену, те је потом опет физичка напада и руком одгурује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Целој овој ситуацији посведочио је још један господин који је такође на том месту шетао свог пса, међутим, изгледа да није желео да се меша у очигледно насиље које се дешавало на улици, те се само удаљио и дискретно звао пса без повоца, како опет не би дошло до сукоба.

Испод ове објаве коју је до сада прегледао велики број људи, не престају да се нижу негативне и бурне реакције у којима људи исказују своје гађење, и указују да се ради о озбиљном насиљу које свакако треба што пре пријавити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".