Incident koji se odigrao u Zemunu, podsetimo, snimio je jedan prolaznik, a video je okačio na društvene mreže. Čitava Srbija ostala je zgrožena onim što se vidi na snimku, a nasilnika su gotovo svi osudili.

- Bila sam u šetnji sa labradorom i ne držim ga na povocu, jer je on veoma miran. Tog dana smo naleteli na čoveka sa pitbulom i tada je nastao haos. On je huškao svog psa na nas. Kada se pas zaleteo, bacila sam se na pitbula i držala ga za stomak i glavu kako ne bi napao mog psa - kaže S. V. i dodaje da nije ni znala koliko je fizički jaka.

- Čovek je sve vreme huškao psa i smejao se! Bukvalno je navijao dok sam ja pokušavala da obuzdam njegovog pitbula. Videli ste na snimku, udarao me je. Samo sam ga molila i ponavljala: "Molim te, molim te", ali ništa nije uradio samo se smejao - priča nam S. V.

Lice nesrećne žene je u modricama, sa desne strane preko celog oka ima plavo-zelenu modricu, dok ispod tog oka ima crvenu modricu. Iznad levog oka, takođe, ima masnice. Ruke su joj u flasterima i kako kaže trpi velike bolove. Takođe, ima povrede i po nogama. Povređena žena visoka je svega 150 centimetara i ima oko 50 kilograma, piše Kurir.

Foto: Instagram printskrin/moj_beo_grad

 

 

- Vidite moju građu i visinu i procenite da li sam zaista mogla nekog da napadnem. Takođe, njegova izjava da je branio svog psa i da mi se sada izvinjava?! Nije bilo povoda da brani svog pitbula od mene i mog labradora - kaže povređena žena:

- Ono što mi je bilo neverovatno, jeste i činjenica da su ljudi koji su stajali na pumpi i gledali nasilje nisu ništa uradili kako bi mi pomogli. To je užasno!

S. V. je objasnila i da joj je laknulo kada je čula da je nasilnik uhapšen.

- Sada mogu normalno da se šetam sa psom. Iskreno, dobila sam na samopouzdanju i nisam verovala da imam ovakvu snagu - rekla je ona i dodala "da joj je smešna priča nasilnika da je on branio svog psa".

- Snimak koji se pojavio na društvenim mrežam je nekako veoma težak za mene i nisam uspela ni da ga odgledam do kraja. Strašno mi je to i kad prođe neko vreme možda ću pogledati.

Ona je objasnila i da od šoka nije uopšte mogla da prepozna nasilnika.

- U policiji nisam mogla da ga prepoznam, znam samo da je ćelav i da ima stomak. Sve mi se pomutilo i nisam znala ko je. Čoveka nisam ranije viđala - navela je žena i našalila se da je za ova dva dana uspela da preživi nasilje i okreči stan.

- Čula sam da je i ranije nekog komšiju ujeo njegov pas za ruku i da je imao povrede.

Povređena žena je inače po zanimanju vaspitač, ali radi kao prevodilac. Podsetimo, na video-snimku je zabeležno kako žena pokušava da razdvoji dva psa, dok je krupan muškarac udara, šamara i šutira. U jednom trenutku se vidi kako muškarac snažno gura ženu, koja pada na beton. Potom joj se obraća rečima: "Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac?"

Osumnjičeni I. B. je odranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja. On je juče priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će ga saslušati tužilac.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".