У исповести на друштвеној мрежи Редиту, брат једног анонимног младожење објаснио је да је његова мама већ имала "испаде" у вези са венчањем пре саме церемоније, па није било превише изненађујуће када се појавила на догађају у "невероватно раскошној белој хаљини" која је потпуно надмашила венчаницу коју је носила млада. Но то је био тек почетак.

- Прошлог месеца мој брат се оженио са женом с којом је провео протеклих седам година. Моја снајка је дивна жена и више сам него срећан због њих двоје. Но наша мајка, отровни демон какав је, одлучила је да се један од најважнијих дана у животу њеног најстаријег детета  мора вртети око ње и бити на неки начин посвећен њој. Појавила се у невероватно раскошној белој хаљини. Њена хаљина била је много сличнија венчаници него хаљина младе. О њој се причало све време, из потпуно погрешних разлога - описује брат.

Фото: Профимедиа

 

 

Нажалост, такво понашање било је очекивано.

- Мој брат није ни знао хоће ли се појавити после њеног претходног испада, али није знао шта би када ју је угледао док је ходао према олтару и видео је  како седи у првом реду. Моја снаја такође је изгледала бесно када ју је видела - каже младожењин брат.

Како је свадба одмицала, постајало је све горе. Знао је да мора нешто да предузме, а да притом не изазове нову сцену.

- На ручку после тога ствари су се само погоршале и знао сам да ће моја мајка упропастити овај дан. Стога сам одлучио да "попијем метак" за екипу. За ручком су нам послужене чаше црног вина, а ја сам тражио да моја буде испуњена до врха. Отишо сам до места где је седела моја мајка и "саплео се" заливши њену савршену белу хаљину. 

Фото: Профимедиа

 

 

- Скоро сам клекнуо колико се сам се извињавао, а она је пропустила ручак и већи део прве половине пријема возећи се кући (4 сата с повратком) како би се пресвукла у хаљину коју јој је мој брат првобитно купио. На моју срећу, нико није марио осим моје мајке. Деверуша ми је чак одмах после сцене послала поруку да заслужујем Оскара.

После венчања, мушкарац је чак добио боцу вина од брата и снаје у знак захвалности, јер су рекли да је његов гест "најбољи венчани дар" који су могли да добију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".