Девојка којој су окрутни коментари прво што ујутро види на својим друштвеним мрежама, коначно је одлучила да узврати ударац.

Величина није мерило лепоте и то је оно што је Таша желела да истакне на свом профилу. Таша редовно дели различите видео клипове на свом ТикТоку, а недавно је објавила и снимак у којем је за себе рекла да је "здепаста".

Коментар је изазвао лавину реакција. Док су јој једни поручили да није у реду да тако говори о себи, други су јој рекли да је у реду што на такав начин прихвата себе. 

Добила је и велик број коментара, од којих је један био и "леп облик". Управо је тај коментар Таши послужио као инспирација за нови видео. 

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

- И једно и друго важи. Здепаста сам, али здепасти облик је прелеп облик. Величина XL и XXL спадају у тешку категорију, односно у категорију "здепастих". То што о себи говорим на такав начин никако не значи да се понижавам. То је само признање - рекла је Таша и објаснила како су већ дуго времена "буцмаст", "дебељушкаст" и други појмови готово постали увреде.

- Мислим, то што тако говорим о себи ни на који начин не значи да се понижавам - то је само признање. Кад кажем да сам дебељушкаста или здепаста, то није добра или лоша ствар. То је као да кажем: "Имам плаву косу, имам плаве очи", то је само чињеница.

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

Таша је признала и како је престала да броји злобне коментаре на рачун свог "лепог лица" и "не-тако-лепог тела". Признала је и како се таквих коментара највише наслушала на бившем послу продаје венчаница.

- Никада то није долазило од девојака које су биле пред удајом, већ од баке, тетке или мајке која би дошла с младом. Мислим да оне у том трену не би ни размислиле о ономе што би рекле - поручила је на свом профилу.

- Сви би требало да будемо мало пажљивији. Зато што речи боле, а када заболе, то остаје с нама и утиче на нас. Величина није исто што и лепота. Има толико битнијих ствари у животу од етикете у ормару - рекла је за крај свог видеа, а њене су речи изазвале и лавину још лепших коментара. 

"Што те више гледам, више те волим, тотално си инспиративна - променила си мој поглед", "Волим ово и волим те!", само су неки од коментара испод објаве која у овом трену броји више од 8.000 лајкова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".