Приметила је да Ђиђи Хадид углавном носи своју торбицу преко рамена, али испред себе, тако да јој пада на кукове, што може бити знак да се осећа стидљиво.

Кендал Џенер носи своју ташну у руци, што показује да јој је више стало до практичности, него до изгледа.

И док постоје различити начини за ношење ташне, Кетлин је истакла шест најчешћих.

1. Носите је у руци

Када присуствујете формалним догађајима, можда немате другог избора осим да носите своју торбу у руци, међутим, Кетлин је приметила да када жене одлуче да држе веће торбе у руци попут актовке, скрећу пажњу на важност њиховог посла.

Фото: Профимедиа

 

2. На лакту

Још један популаран начин ношења торбе је на прегибу руке, а према Кетлин, ово може бити знак давања приорита статусу и позицији жене. Жена која одлучи да своју торбу држи на овај начин, можда такође покушава да покаже своју торбицу ако она има посебне детаље, додаје Кетлин.

3. Преко једног рамена

Жене које носе торбу на овај начин су прагматичне и више их занима посао, него изглед. Када је носе преко рамена, али дозвољавају да торба лежерно виси, нису забринуте за изглед њихове торбице, већ желе да је понесу тако да им је практична и лака за приступ.

Фото: Профимедиа

 

4. Испред стомака

Можда мислите да је то само један од начина да носите ташну, међутим, избор да ли ћете торбу држати испред или поред тела, заправо је знак вашег темперамента. Жена која носи торбу испред стомака може се осећати стидљиво, опрезно и дефанзиво, а Кетлин је приметила да није неуобичајено видети славне личности како овако држе своје торбе када се суоче са папарацима док обављају задатке или присуствују догађајима.

5. Без торбе

Неношење торбе указује на ниво статуса у којем други решавају свакодневне проблеме и задатке. Такве жене не брину превише о новцу и распореду и најсамоувереније су од свих.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".