Пре неколико година, његова мајка Мелиса схватила је да дечак из школе долази видно узнемирен, па је одмах знала да нешто није у реду. У његову школску торбу због тога је 2018. године, када је дечак имао 12 година, ставила уређај за снимање како би открила шта се догађа на настави, а оно што је на њему чула, запрепастило ју је.

Кемден је био злостављан у школи, али то нису чинила друга деца, као што је мајка сумњала, већ професори.

Фото: Принтскрин

 

 

- Хтела сам да вриштим и плачем јер је било баш лоше. Помисао како сам сина сваки дан слала тамо, а да нисам знала шта се догађа, дотукла ме - рекла је очајна мајка након што је открила како се две професорке понашају према њеном сину, због чега су и добиле отказ у школи коју је 12-годишњак похађао.

Све је почело када је мајка приметила да се дечаково понашање променило, али не на боље, већ је постао агресиван, депресиван и насилан. Пожалила се школском одбору, али они нису ништа учинили па је мајка одлучила да узме ствар у своје руке. У торбу му је убацила диктафон и снимала што се догађа у школи.

Фото: В. Данилов

 

 

- Да видимо шта би учинили с њим у ј****** јавној школи. Не би издржао ни минут - чуло се на снимку док му је на другом професорка приговарала зато што не пише, а потом му говорила да због тога не може да седи са другим ученицима.

Директорка школе Лиса Стоун одмах је дала отказ двема професоркама упутила извињење мајци.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".