- Џиџа је била луцкасто девојче, стално ју је Драган нешто прозивао те како прича, како се облачи, што је ставила силиконе... Говорио сам му, пусти бре то дете да дише, то је младост ти то не разумеш. Мада није се он истински љутио, све то кроз шалу каже, никада и не знаш начисто са њима на чему си. Да ли то што ти пребаци мисли озбиљно или се шали - каже старији комшија у Босанчевој улици. Да Босанац живи као сав нормалан свет потврдило је више комшија, које га виђају на пијаци.

- Вуче колица и иде са супругом, накупују за читаву седмицу јер је његова драга права куварица. Већ имају продавце који им одвајају воће и поврће, а популарни су и у месари. Босанац увек добије бољу шницлу од нас, кроз осмех каже Милена и додаје:

Фото: В. Данилов

 

 

- Раније људи нису толико знали чиме се бави, али када је дошао у Звезде Гранда његова популарност је порасла. Постао је популаран, па га овде на пијаци често запиткују да ли се стварно свађа са Цецом или је то само због гледаности. Дешавало се, када настане русвај између њих двоје, да га саветују шта да каже Цеци. Има овде и Цециних фанова па га критикују када претера.

Суседи такође откривају да Босанац уме да запева у дворишту.

- Он је човек из народа и такав је какавог га видите на телевизији. Не крије да не воли треш и не ставља нечији изглед испред музикалности. Питају га често комшинице за њихову децу да ли су музикална, па га терају да чује децу, то је тако непријатно. А шта ће човек? Да их отера, не иде. Чујемо га да певуши у дворишту. А када слави славу, ту буде права фешта. Све они сами припремају, као прави домаћини. Долазе и познати и непознати, али више су то њихови пријатељи ван естраде. Његова супруга је права домаћица и она држи све конце породице у рукама.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".