Она је због високоризичне трудноће неколико недеља уочи порођаја морала да проведе у болници "Народни фронт", па, иако је дечак стигао на свет пре предвиђеног термина, срећом, све је прошло у најбољем реду.

 

 

Након порођаја, водитељка се огласила путем Инстаграма, када је написала: "Данило је наше чудо".

Ксенија Бујишић има и ћерку Лору, после које је одмах донела одлуку да ће наставити да ради на проширењу породице.

Лепа водитељка је у прошлости имала проблем са анорексијом, са којом је на крају успела да се избори.

Једном приликом је отворила душу и открила да је, док је боловала од ове опаке болести, имала свега 37 килограма, па се осећала као да нема ни атом снаге.

 

 

- Јела сам једном у пар дана, самим тим организам губи потребу за храном и нисам имала апетит. Када сам схватила озбиљност ситуације схватила сам да то морам да искореним у потпуности. Падала сам у несвест и сваки пут кад се то деси ја наредних пар дана поведем рачуна и после се вратим на исто. Поступала сам веома неодговорно према ономе што ми је најбитније, а то је моје здравље. Јако је тешко ишчупати се из било ког обољења, а камоли из тог који је у вези са психом - говорила је Ксенија.

Како је тада открила, њена болест није била последица дијете.

- Ја никада нисам држала дијете јер никада нисам имала проблема са килажом. Свака девојка воли да изгледа мршаво, али танка је линија када из те неке нормалне мршавости склизнете у болест. Јако је тешко да ишчупати се из било ког обољења, а камоли из тог који је у вези са психом - закључила је водитељка, која се након тога и на Инстаграму похвалила да, после дужег времена поново има 40 килограма:

 

 

- После дужег времена вага је показала 40 килограма. Доказ да је бабина кухиња и дедина упорност решење за све. Анорексијо, покушај неки други пут, јер ова рунда је моја - написала је тада лепа водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".