Популарна певачица Наташа Беквалац, синоћ је наступала у једном клубу, па је била расположена да поразговара са припадницима седме силе.


Наташа је открила да је и даље под траумом од везивања, и да је емотивно испуњена јер је породица уз њу, али је признала да јој се више пута десило да јој се свиди неки момак из публике.

Фото: В. Данилов

 

- Још увек сам у некој врсти трауме што се мушкараца и заљубљивања тиче, али сам емотивно испуњена, породица ми је све.  Не бојим се да ми неко сломи срце, само просто сада не јурим партнера. Проблеме љубавне решавам на чудне начине, разводом или прекидом везе, тако да је смешно кад људи од мене траже савете, а у везама су- па је открила да попије жестину пред наступ јер јој је то већ постала навика, па додала да јој се више пута десило да јој се допадне неки мушкарац из публике:

Фото: Алекса Станковић

 

- Пијем џек пред наступ, али не да бих раздрмала гласне жице, вец ми је рутина и навика. Кад бих попила два, била би друга прича. Често ми се свиде мушкарци из моје публике, приметила сам пуно лепих момака. Не знам како бих реаговала да ми фанови скупе 20.000 евра и понуде да купим стан, моји фанови немају лову, да кренемо од тога. Ја зарађујем, али много трошим, не на авионе и камионе, већ на музику јер је мени битно да стварам и није ми важно колико на то потрошим- закључила је Беквалчева.

(Република)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".