Познате личности стале су на страну популарне водитељке.

- Вероватно да је било претњи. Ти ако хоћеш да прочиташ, ти прочиташ. Ја то не читам, вероватно има пуно људи који би мене изнабадали... Кад бих ја вама рекла шта мени све људи шаљу, били бисте забезекнути - рекла је Наташа Беквалац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Осуђујем сваку врсту насиља, ја сам дете из блокова, свашта сам доживео, али поновићу да не подржавам ни једну врату насиља, нити овако уживо, нити на друштвеним мрежама - рекао је Реља Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не подржавам насиље. Немам лична непријатна искуства. Лепо спавам, имам чист образ. Мислим да је непотребно да коментаришем и говорим о себи. Мој приватни живот јавност не види, али оно што види апсолутно говори о мени и каква је моја каријера. Немојте ме доводити у ситуацију да се представљам са скоро 39 година ко сам и шта сам - рекла је Сања Кужет.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

 

- Страшно је да се појави јавна личност као што је тај ММА борац и да позове на насиље. Сутра ће неко тој жени неко нешто да добаци, каже или не дај боже и нешто више, посебно што је Јована Јеремић велики професионалац и моја драга колегиница и неко ко мене много поштује. Стравично је да било ко изјави тако нешто, морамо бити свесни тежине јавне личности - рекла је Душица Јаковљевић.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".