Приликом гостовања у емисији „Ми данас“ на јједној телевизији Гоца Тржан отворено је причала о најтежим тренуцима кроз које су она и њен супруг прошли. 

‒ Мислим да парови који силно желе дете и покушавају да добију потомство, а не могу да га имају, осећају бол до краја живота. Тешко је помирити се с тим и уопште нисам сигурна да ли је теже мушкарцима или женама – испричала је Гоца на почетку разговора. 
 

Фото: АТА имагес

 

‒ Морала сам да будем спремна да ми као жени која је 14 година старија од партнера он једног дана каже: „Слушај, ја ипак сада желим да имам дете, а ти си већ прешла границу када више физиолошки не можеш да родиш“. Ја немам права да тог човека задржавам поред себе и не задржавам га ни сада – крајње искрено признала је певачица. 
 
Гоца и Раша заједно су и у добру и у злу, а управо је Новаковић тај који јој је био највећа подршка после сваког процеса вантелесне оплодње. 

Фото: АТА имагес

 

‒ Он је моја, а ја његова подршка. Знаш, када се деси вантелесна оплодња и када се деси „фејл“ у том процесу, он ми сваки пут каже да му је много тешко јер не може да понесе ниједан део мог терета. На женама је све. Жене добијају стимулацију, жене пролазе кроз хормонске олује... Психички је то врло напорно. Хемија и биохемија раде тако да си толико напет... То је ПМС пута 100! И то траје, рецимо, од почетка стимулације до почетка зачећа, или до тренутка када сазнате да нисте у другом стању.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".