Новака Ђоковића на Инстаграму прати више од десет милиона људи, док он прати свега њих 1.268, међу њима и Милицу. Ђоковић се заинтересовао и за атрактивну певачицу Милицу Павловић, пошто је јавно испричала да га је сањала.

Фото: Танјуг

 

 

- Људи, да ли верујете да сам синоћ сањала како сам прошла поред Новака и тражила му аутограм?! И човек није хтео да ми да аутограм, побегао је од мене! Што ли сам то сањала?! - испричала је недавно певачица, коју је одмах потом Ђоковић запратио на Инстаграму. 

Како се сазнаје, Милица и Новак су се у међувремену упознали, чак су били и на ручку.

- Милица је комшија са Ђоковићима у новобеоградском насељу Вест 65. Једном су се случајно нашли заједно у ресторану код певача Саше Ковачевића и тад су се упознали. То, међутим, није био њихов једини сусрет. Отад, кад год би се срели, отишли би на пиће, а једном су били и на ручку - прича извор за "Информер" и додаје да је Павловићева његов велики фан:

Фото: Зоран Јовановић

 

 

- Она одувек навија за Ђоковића и прати све његове мечеве. Много се нервирала кад је депортован из Аустралије и одушевила се кад је видела да ју је запратио пошто је јавно испричала сан о њему - наводи извор.

Поред ње, Ђоковић је почео да прати и хрватску поп звезду Северину Вучковић, која је јавно признала да га обожава. 

- Честитам на свим победама. Не само спортским, него и животним. Част је живети у време Новака Ђоковића - написала је недавно Севе тенисеру испод једне фотографије, после чега ју је он запратио на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".