Њихова љубавна прича почела је у лифту.

- Миша и ја смо били комшије, живели смо у истој згради, он на петом, а ја на четвртом спрату. Годину дана било је потребно да се први пут сретнемо, а почетак наше романсе одиграо се у лифту. Враћала сам се с пута и у лифту сам срела симпатичног младића који ме је насмејао. Након првог сусрета, почели смо скоро свакодневно да се виђамо, а током следеће вожње лифтом разменили смо и бројеве телефона. Потом ме је Миша позвао да се видимо и од тада се не раздвајамо. Имам осећај да живимо заједно од када смо се упознали - изјавила је Јана за "Story", а њен супруг је испричао да су већ током прве заједничке вечери били потпуно искрени и отворени.

Фото: АТА имагес

 

- Прво вече које смо провели заједно памтићемо по вишесатном разговору. У везу смо ушли без икаквих маски и претварања. Током првог сусрета испричали смо једно другом све лоше и добре ствари које су нам се десиле и спознали да смо као створени једно за друго. Нисам желео да Јана буде моја девојка, већ жена. Иако почетак веза карактеришу чести изласци, ми смо у свему па и у томе ишли ван правила, па смо први пут изашли два месеца касније.

Фото: АТА имагес

 

Оно што је многе изненадило јесте Јанино откриће да је свекра и свекрву упознала тек на венчању.

- Одлучили смо да се наши родитељи упознају тек на венчању, а и мој тата је Мишу упознао на дан свадбе, као и ја његове родитеље. Константно смо се договарали да се сви међусобно упознамо, а пошто нисам била ту, идеју никако нисмо могли да спроведемо у дело. Када се већ приближило венчање, решили смо да се велико упознавање догоди тог 12. августа и испоставило се да је идеја била одлична - изјавила је.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".