Са сином Виктором одселила се у Лос Анђелес и тамо почела потпуно нов живот. Ради као креативни менаџер у једном ресторану, али и као инструктор јоге.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kosutnjak film

 

 

- Живим у Лос Анђелесу свој сан, али не онај треш, него буквално сањам у свом кревету, у својој кући на брду Холивуд. Пишем и колумну за један магазин. Пишем о свим темама које ме инспиришу. Сваки дан радим нешто ново, али има и неких рутинских ствари које ујутру обављам. Будим се, крећем на плажу да се бућнем пре посла. Пливам 20-ак минута сама, некада с фокама и пеликанима, а некада поред Кејт Хадсон, Џенифер Билс, Руни Маре, Скарлет Јохансон. Све сам их видела и верујте ми да су Српкиње много лепше - рекла је Ивана једном приликом за магазин "Глориа", па се осврнула на свој садашњи посао:

 

 

- Са пливања идем право на посао, на који увек касним тачно 13 минута. Три дана радим у ресторану као креативни евент менаџер. Тај посао обожавам. Мој шеф каже да увек прекорачим линију здравог разума и да би ме до сада сто пута отпустио да ме гости не обожавају. Преостала два дана у радној недељи само два сата дневно држим часове јоге.

Како је том приликом рекла, у Америци није помишљала да се бави глумом.

 

 

- Нисам ни пробала да глумим, нисам отишла ни на једну аудицију. Неколико интересантних улога сам морала да пропустим јер нисам била у могућности да дођем у Београд, пошто пет година нисам смела да изађем из Америке јер сам чекала америчко држављанство. Али, не жалим! Мој син Виктор и ја делимо живот са нашим омиљеним Американцем, који се зове Рајан Кунц - рекла је Ивана, која се у Америци и заљубила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".