Међутим, сада је на друштвеним мрежама постао виралан снимак у ком је ретроспектива, тачније делови које нисмо имали прилике да видимо са свадбе, а тада је љубав између њих била у пуном сјају.

 

@еминентан ЗАПРАТИ ЗА НАСТАВАК СВАДБЕ ❤️ИГ. еминентаннн#фyп #фyпシ #форyоупаге #вирал #јеленакарлеуса ♬ оригинал соунд - еминентан

 

Како је Јелена тада са усхићењем изговорила судбоносно ДА, Бојан такође, па је уследио чувени пољубац и потписивање у књигу венчаних.

Иначе, разлоге развода у медијима они нису коментарисали, али се зато Данијела Карић, ћерка Хафе и Драгомира Карића, осврнула на брак свог брата од стрица и популарне певачице и присетила се како је он окончан.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Она се свакако није удала за њега због пара, већ су се волели. Има девојака које желе да уђу у нашу породицу због новца, али Јелена није једна од тих. С њом сам се баш лепо слагала, била ми је једна од омиљених снајки. Карлеуша је приватно веома пристојна и фина особа, увек ми је указивала поштовање, немам ништа ружно да кажем о њој. О њој сам имала лепо мишљење и имам га и даље - истакла је Данијела Карић својевремено у разговору за "Информер" и нагласила да у њиховој породици свако има право на своје мишљење.

Јелена је Срећу нашла поред Душка, а Бојан поред Маше, сестре Јоване Мишковић. Њих двоје су се венчали 2007. године, а убрзо након венчања добили су и близанце.

 

 

Да су Јована и Маша и те како блиске, говори и статус који је певачица недавно објавила испод њихове заједничке фотографије.

- Како је добро кад ти мама роди најбољег друга за цео живот. Драга моја секо Машо и мама хвала вам - поручила је тада певачица својој рођеној сестри. Поред тога што су удате за најбогатије и најмоћније људе у Србији, Јована и Маша имају познатог оца.

 

 

У питању је режисер, директор фотографије и и камерман Божидар Николић, који је за своје умеће награђен најзначајнијим признањима. На тој листи награда је Златна арена за камеру у Пули 1978. коју је добио за филм "Бештије", као и Велика Златна арена за режију "Балкански шпијун" коју је поделио са Душаном Ковачевићем. Нажалост је преминуо 2021. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".