Тужилаштво је ту одлуку донело узевши у обзир мишљење прибављено од Градског центра за социјални рад, као и изјаву Јелене Карлеуше, саопштено је из Тужилштва.

Дежурни заменик јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду контактиран је од стране полицијских службеника ПС Савски венац поводом догађаја на Божић, када је полиција позвана у дом Тошића.

 

У консултацији са дежурним замеником јавног тужиоца, тада су према Душку Тошићу од стране полицијских службеника ПС Савски венац изречене хитне мере привременог удаљења учиниоца из стана и привремене забране учиниоцу да контактира жртву насиља и прилази јој, наводи се у саопштењу Тужилаштва.

Поступајући у предмету, тужилаштво је наложило надлежном одељењу Градског центра за социјални рад да изврши потребне провере и о томе достави тужилаштву извештај, што је учињено 3. марта, након чега је данас у просторијама тужилаштва са оштећеном обављен разговор. Она је том приликом изјавила да не жели да се њен супруг кривично гони због предметног догађаја.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".