Бојан је дотакао срца многих колега, који су се опраштали од њега на друштвеним мрежама, а сада је о покојнику причао Александар Срећковић Кубура, који је са њим играо у серији "Црвени месец".

- Био је диван колега, друг, чак врло расположен, насмејан увек, лепо смо радили. Врло сам лоше поднео вест. Нисам примећивао да је тужан - рекао је Кубура дрхтавим гласом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Глумица Јелена Ђокић се прва опростила од колеге са којим је играла. Поред ње, од Бојана су се опростиле и Анита Манчић и Слобода Мићаловић, које су са њим играле у серији "Тајне винове лозе".

- Тужан сам. Скрхан сам - поручио је млади глумац Миодраг Драгичевић, а његову фотографију су поделили и Андрија Милошевић, Јелена Ступљанин, као и Бојан Димитријевић који је оставио емотивну поруку.

- Одмори се пријатељу мој драги. Нека те, тако доброг, сада чувају анђели. Много ћеш ми недостајати - поручио је глумац.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

Бојан је многима познат по улогама у филмовима "Клопка" и "Београдски фантом", као и серијама "Мирис кише на Балкану", "Истине и лажи", "Тајне винове лозе", "Црвени месец" и "Викенд са ћалетом".

Према писању домаћих медија, Бојан је оставио опроштајно писмо а година га је мучила депресија.

Био је члан ансамбла Малог позоришта "Душко Радовић". Студирао је глуму на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Боре Драшковића. Од 1996. године професионално је глумио у позоришту, на филму и телевизији. Био је члан Народног позоришта у Сомбору. Остварио је бројне улоге у позориштима у Београду и Сомбору. Иза њега су остала два детета из брака са бившом женом.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".