Bojan je dotakao srca mnogih kolega, koji su se opraštali od njega na društvenim mrežama, a sada je o pokojniku pričao Aleksandar Srećković Kubura, koji je sa njim igrao u seriji "Crveni mesec".

- Bio je divan kolega, drug, čak vrlo raspoložen, nasmejan uvek, lepo smo radili. Vrlo sam loše podneo vest. Nisam primećivao da je tužan - rekao je Kubura drhtavim glasom.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

Glumica Jelena Đokić se prva oprostila od kolege sa kojim je igrala. Pored nje, od Bojana su se oprostile i Anita Mančić i Sloboda Mićalović, koje su sa njim igrale u seriji "Tajne vinove loze".

- Tužan sam. Skrhan sam - poručio je mladi glumac Miodrag Dragičević, a njegovu fotografiju su podelili i Andrija Milošević, Jelena Stupljanin, kao i Bojan Dimitrijević koji je ostavio emotivnu poruku.

- Odmori se prijatelju moj dragi. Neka te, tako dobrog, sada čuvaju anđeli. Mnogo ćeš mi nedostajati - poručio je glumac.

Foto: Jutjub printskrin/linkTV – internet televizija

 

 

Bojan je mnogima poznat po ulogama u filmovima "Klopka" i "Beogradski fantom", kao i serijama "Miris kiše na Balkanu", "Istine i laži", "Tajne vinove loze", "Crveni mesec" i "Vikend sa ćaletom".

Prema pisanju domaćih medija, Bojan je ostavio oproštajno pismo a godina ga je mučila depresija.

Bio je član ansambla Malog pozorišta "Duško Radović". Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru. Iza njega su ostala dva deteta iz braka sa bivšom ženom.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".