Деки Пантелић је данас познато ТВ лице, али водитељ је био возач пре него што је стао пред камере. Такође је радио и у пекари.

Фото: Петар Милошевић

- Није ми проблем да било шта радим, не стидим се ниједног посла, а моја супруга зна да ми каже да наша породица никада неће бити гладна - изјавио је водитељ.

Милан Станковић се прославио након аудиције у „Звездама Гранда“, а пре тога је био омиљени медицински техничар. Радио је на одељењу дијализе у Обреновцу.

Фото: АТА имагес

 

Момчило Бајагић Бајага има чувену изјаву о свом необичном послићу у младости.

- Рецимо, још када сам био први разред гимназије, имали смо неке бендове који су били, како бих рекао, непрофитабилни и сећам се да смо купили ону вештачку кинеску свилу, да смо је фарбали у црно и продавали у Кнез Михаиловој као ешарпе. Те ешарпе су изгледале феноменално када се офарбају и када се испеглају, али чим их ставиш, то се изгужва и не личи ни на шта - рекао је.

Фото: Н. Фифић

 

Емина Јаховић данас је често на телевизији, а тако је и почела да се бави јавним послом – али не као певачица. Наиме, она је неко време водила временску прогнозу у Новом Пазару, на телевизији чија је власница била певачица Елма.

Фото: АТА имагес

 

Лепа Брена и Ана Штајдохар су повезане на невероватан начин – управо Брениним првим послом. Пре огромне славе, Брена је била бебиситерка, а чувала је управо бебу Ану.

Глумац Андрија Милошевић такође је зарађивао на необичан начин. Кад је похађао школу у Подгорици, након што је „попустио“, нашао је занимљив начин да заради за храну.

Фото: АТА имагес

 

- Тада сам радио као колпортер, продавао сам популарне новине “Подгорички графити”. Радио сам то са друговима, чак смо по становима ишли. Тако смо мало зарађивали, за бурек углавном - открио је.

Иван Ивановић је данас велико водитељско име, а некада је радио у обезбеђењу. Чак је био ангажован од стране тадашњег амбасадора САД у Србији, Вилијама Монтгомерија. Чувени квиз „Кеш такси“ био је његов почетак ка успону.

Фото: В. Данилов

 

Глумица Мина Лазаревић и певачица Ана Станић пре својих блиставих каријера зарађивале су на сличан начин – држећи часове.

Ана је одлично познавала латински језик, па је и другима помагала да га савладају – а Мина је била мајсторица у солвеђу и клавиру.

Фото: В. Данилов

 

- Пошто сам била супер ђак, држала сам часове латинског једном момку који је у првом разреду гимназије пао на поправни. Часове сам му држала током летњег распуста између мог трећег и четвртог разреда - открила је певачица.

А Мина је друге музички обучавала већ са 14 година.

- Имала сам своје методе како да их научим, ја сам руска клавирска школа, а њихов мото је бесомучно понављање - изјавила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".