Пресуда коју је донео жабљачки Основни суд, у предмету против Саре Масони, познатије као Сораја Вучелић, потврдио је судија бјелопољског Вишег суда Иван Адамовић.

Службеници Одељења безбедности Жабљак су 3. маја 2020. године привели Сару Масони (Сораја Вучелић) из Бара и Мају М. из Подгорице због постојања основане сумње да су починиле наведено кривично дело.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sorajavucelic

 

- Поступајући по оперативним информацијама полиција је извршила контролу једне викендице у насељу Борје у којој су затечене две женске особе, С.М. и М.М. а које нису поседовале потврде о изузетку од забране међуградског саобраћаја - навели су тада из Управе полиције.

Осим кршења мере забране међуградског саобраћаја, оне су прекршиле и забрану окупљања у објектима становања лицима која нису чланови заједничког породичног домаћинства. Због тога су лишене слободе.

Фото: Владимир Марковић

- Оне су 27.4.2020. године супротно наредбама, којима је био забрањен путнички међуградски саобраћај, путничким моторним возилом "рено меган", власништво другоокривљене, допутовале из Подгорице на Жабљак. Ту су боравиле све до 3.5.2020. године, што је супротно одређеним наредбама за предузимање привремених мера за спречавање уношења у земљу, сузбијање и спречавање преношења вируса корона - наводи се у оптужници.

(Дан)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".