Тако је било и у случају Илде Шаулић која је, годину дана пре него што се удала за Бојана Вучковића, окончала десет година дугу романсу са једним београдским бизнисменом.

Ћерка Шабана Шаулића у раним двадесетим годинама почела је да се забавља са знатно старијим мушкарцем, чему су се њени родитељи отворено противили.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени његове године никада нису сметале, напротив. Да би веза добро функционисала, мушкарац мора да буде старији од партнерке, јер је зрелији и зна шта жели од живота - говорила је Илда, која је бившег изабраника упознала преко заједничких пријатеља.

- Била сам млада, имала сам двадесет година. Будући да сам увек ценила карактерне мушкарце, бивши партнер ми је јаком личношћу одмах привукао пажњу. Могло би се рећи да је то била љубав на први поглед, која је с временом добијала на интензитету. Иако су многи, као и ја, веровали да ће бити крунисана браком, нажалост, дошло је до разлаза. Сада идем даље. Најбитније је да сам са бившим партнером остала у добрим односима и да ћу у њему кад год затреба имати заштитника.

Говорећи о разлозима раскида, лепа певачица признала је да се једноставно уморила од чекања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Неке ствари се нису десиле у право време. Када је наша љубав била на врхунцу и када сам ја највише желела брак, породицу, децу, мој партнер није био спреман за то. Затим сам упловила у свет музике и била заокупљена каријером. Убрзо после тога он је пожелео све што сам ја раније желела, али мој живот је у том тренутку имао други смисао. Уколико дугогодишњу везу, у тренутку када осетите потребу за тим, не крунишете браком, обично доживи крах - закључила је Илда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".