Српски телевизијски и позоришни глумац Бојан Лазаров преминуо је ЈУЧЕ у 50. години живота, а тужну вест о његовој смрти објавила је на Инстаграму глумица Јелена Ђокић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ново јутро

 

 

Иако је познат његов глумачки живот, готово да нико није знао његове приватне тајне.

Живот овог глумца обележила је дугогодишња борба против депресија, а пре две године покушао је себи да одузме живот. Лекари су тада успели да га сачувају, али овог пута је завршетак трагичан. 

Наиме, према речима извора, Лазаров је трагично скончао у ноћи између четвртка и петка, и све указује на то да је реч о самоубиству.

Како је испричао извор близак полицији за "Ало", пролазници су у раним јутарњим часовима пронашли његов напуштени аутомобила на мосту на Ади, на којем је била закачена порука на шофершајбни, након чега су алармирали полицију.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеленађокиц888

 

 

- Све се догодило око пет сати ујутру, тада су пролазници приметили да на мосту на Ади стоји сиви "опел“ са упаљена сва четири мигавца. С обзиром да је то несвакидашња појава, људи су се зауставили јер су помислили да је возачу потребна помоћ - објашњавао је след догађаја извор, и открио језиви призор на који су пролазници потом наишли.

- Када су се приближили аутомобилу, возило је било празно. Светла су била упаљена, али у ауту није било никога, ни возача, ни путника. То их је збунило, све до тренутка док нису приметили папир који је био закачен за предње брисаче. Када су са шофершајбне узели папир и прочитали га, схватили су да је у питању опроштајно писмо - испричао је извор стравичне детаље кобног догађаја.

- Уплашени пролазници одмах су позвали полицију и испричали шта се десило. Патрола је врло брзо дошла на лице места, узела изјаве присутних, урадила увиђај и отишла у обилазак околине како би пронашли возача и власника опроштајног писма. Убрзо су приметили беживотно тело средовечног мушкарца испод моста, а након идентификације утврдили су да је у питању глумац Бојан Лазаров - рекао је извор.

 

 

- Истрага је још увек у току и није познато који су разлози натерали Бојана да на овакав начин заврши живот.

Подсетимо, Бојан Лазаров рођен је 15. 5. 1972. у Србији. Студирао је глуму на Академији уметности у Новом Саду, и био је дугогодишњи члан ансамбла Малог позоришта "Душко Радовић“. Од 1996. године професионално се бавио глумом.

Бројне су његове роле на филму, а биоскопска публика га памти из “Клопке, “Београдског фантома”, те црних комедија “Смрт човека на Балкану” и “Смрдљива бајка”, “Добра жена”, "Викенд с ћалетом“… Запажене су и његове улоге у ТВ серијама “Државни службеник”, “Јутро ће променити све”, “Ургентни центар”, “Истине и лажи”… Посљедња његова улога била је у серији "Тајна винове лозе", где је глумио психолога Митра.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".