Певачица је до ушију заљубљена у 11 година млађег мушкарца, ког и даље крије од јавности.

- Дара је два месеца у вези са нашим човеком из Шпаније. Упознала га је и са сином и са најближим пријатељима. Он живи и ради у Барселони, али због ње често долази у Београд. Још не жели да га експонира у јавности, док не види у ком правцу ће ићи њихова веза. За сада је све како треба - каже извор близак Бубамари и додаје да се певачица заљубила као никад пре.

Фото: Алекса Станковић

 

- Чим га је видела, одлепила је за њим! Упознао их је један Дарин пријатељ и одмах су на првом сусрету разменили бројеве телефона. Свидело јој се што води рачуна о себи, редовно тренира, а и то што је веома галантан. Он је рођен у Шпанији, а његови су пореклом из Србије. У Барселони има приватан бизнис који му одлично иде, тако да је пун пара. Дарин нови дечко долази једном недељно у Београд, и то са пуним кесама поклона за певачицу.

- Виђају се од понедељка до четвртка, јер она викендом има тезге. Из Шпаније јој увек донесе неколико парфема, као и скупе крпице. Недавно јој је поклонио маркирану торбу од 20.000 евра. Када не може да дође из Барсе, пошаље јој букете цвећа на кућну адресу - открива извор.

Фото: АТА имагес

 

- Срећна сам, заљубљена и испуњена, као што се и види на мени. Нећу ништа више да причам, да не измалеришем. Раније сам превише говорила о свом приватном животу, а сада је време да га себично чувам за себе. Што се мање зна, то сам срећнија - поручује Бубамара.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".