Дара каже да јој импонују новински наслови, иако се нигде не појављује, а дотакла се и својих наступа који не пролазе без туче гостију, пише Блиц.

- Пресрећна сам што је мајка родила харизматичну звезду. Не могу да будем скромна зато што толико пишу о мени аустријски медији, шпански, немачки... Такав маркетинг не можете да платите, толико сам актуелна, а ништа не радим, нигде ме нема, само наступам, не снимам ништа, па размишљам да нећу ни да журим са песмама - рекла је Дара кроз смех, те се дотакла емотивног статуса.

- Нисам заљубљена, слободна сам, а када будем имала дечка нећу причати. Помама је за мном, али поруке од удварача на Инстаграму не читам - искрена је била певачица, која је остала у добрим односима са бившим супругом Миланом, са којим има сина Косту.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никада се нисмо посвађали, до краја живота ћемо бити породица. Ко зна, можда ћу се удавати, можда ћу имати децу, можда ћу бити са њим на крају, никад се не зна. Сада не бих у брак, али сам заљубљиве природе... Могла бих да родим троје деце, толико енергије имам - истакла је певачица и додала да је новински наслови више не дотичу:

- Сметало ми је када сам била млађа, сада не, импонује ми. Фанови ми сваки дан јаве шта је изашло, доста ствари није истина, спојили су ме са Луком Дончићем, дечка ни не познајем.

Добро је познато да Дара стално пуни клубове и да на сваком наступу направи шоу.

- Код мене је нормално да се попије све или да се побију, то је та енергија којом зрачим, да људи тотално полуде. Зачудим се када прође без туче. Испратила сам толико генерација да не могу да верујем, сви старе, ја остајем - нашалила се певачица и додала:

Фото: В. Данилов

 

 

- Било је свега на наступима, не могу да се сетим једне непријатне ситуације. Можда могу да издвојим оно кад сам једног водитеља ућуткала, толико сам луда и храбра, да не размишљам о последицама.

Певачица често изненађује својим фотографијама на друштвеним мрежама, а нарочито оним дорађеним, где је некада непрепознатљива због фотошопа.

- Управо са собом сам понела филтере - рекла је кроз смех и додала да су естетске интервенције важне:

- Данас је пре свега битно да сте рођени као добар и частан човек, после тога наравно да је све остало важно.

Фото: Алекса Станковић

 

 

Многе њене колеге су уложиле у приватне бизнисе, али код Даре то није случај, посвећена је искључиво сину и себи:

- Што се тиче улагања завршила сам, обезбедила сам сина и себе, сада уживам.

Дара се породила 2009. године, након годину дана брака са Миланом и добила сина Константина, а певачица је још увек главна атракција међу његовим вршњацима.

- Не чита вести о мени хвала Богу, не бави се тим стварима. Иде у школу, тренира фудбал у Партизану... Паметан је јако и зрео. Мама је поред родитеља у скупим аутомобилима још увек главна атракција кад дође по њега - рекла је певачица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".