Интересовање јавности за приватни живот познатог глумца Бојана Перића (36) после дуже паузе поново је добило на интензитету откад се нашао у улози водитеља популарног ријалити формата "Сурвајвер". Мишљења су подељена по питању његовог сналажења на овој позицији, али спекулације о љубавима које су се склопиле у далекој Доминиканској републици међу такмичарима нису заобишле ни њега, напротив, прва прича о рођеној романси на овој дестинацији везује се управо за његово име. Девојка Бојана Перића наводно је инструкторка фитнеса Ивана Игњатовић која се такође налази у Доминикани, али та вест још увек није званично потврђена.


Међутим, док се чека на потврду о новој љубави познатог глумца и водитеља који већ пар година у јавности није показивао икакве знаке прогреса на љубавном плану људи још увек памте његову бившу везу која је трајала више година и која је обећавала да буде крунисана браком уместо што се несрећно окончала. Последња званична девојка Бојана Перића стога је Анђела Павловић која је до данас његов најозбиљнији емотивни подухват. За Анђелу је домаћа јавност сазнала управо када је постала глумчева партнерка, тада познатог по улози Стошића у серији "Војна академија" која му је донела сијасет нових обожаватељки.

Иако је постала позната на тај начин, бивша девојка Бојана Перића цео живот је позната по другачијој врсти блиског односа са припадником глумачке бранше. Наиме, њена мајка је наша глумица Даниела Кузмановић Павловић коју публика данас може да гледа у серији "Игра судбине". То се није толико потенцирало у медијима колико Анђелин однос са Бокијем који се заиста чинио да иде у добром правцу док пре три године није напрасно објављено да раскидају.

- То је саставни део живота, један моменат који је такав какав јесте и ништа ту није ново ни чудно. Тако сам ја то доживео - изјавио је тада Бојан.

 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".