Из првог брака, глумац има још два сина - Николу и Љубомира.

Оно што је занимљиво јесте да Слободанов најстарији син има 42 годину, док најмлађи има четири и по.

- Имам петорицу синова и ћерку, принцезу. Најмлађи син има 3 и по године, а најстарији 41. Све може да се постигне када је човек добро организован, а како се моја Јелена и ја све лепо договоримо, онда нам увек тече мед и млеко - рекао је познати глумац у једној емисији пре годину дана.


Ћустић је од супруге Јелене старији више од две деценије, али ниједно од њих двоје се не осврће на то, нити им разлика у годинама смета.

- Код Слободана ме је привукла његова харизма, слобода и лакоћа постојања и живљења. Снажна, непоколебљива воља и весео дух. Искре радости које су му стално тињале у очима и осмех који је увек имао без резерве - испричала је једном приликом Јелена и додала да људи о свему имају предрасуде, па је тако било и у њиховом случају.

- Предрасуде увек постоје, људима не треба нарочит разлог. Разлика у годинама је вечита тема, не само у нашем случају, мада је потпуно нејасно зашто. Људско биће је одређено годинама једнако колико и улицом у којој живи. Воли се човек, а не број.

Воли се душа, а она нема године. Они којима су године важне, говоре о себи и својим страховима, ограничењима. Слободану и име говори да је - слободан, а и ја сам особа без предрасуда, ослобођена и неоптерећена наметнутим "нормама" и "правилима" - истакла је Јелена.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".