Жељко и Јована Јоксимовић данас су прославили рођендан своје телевизије, која је за две године постигла велики успех.

Брачни пар је поносан на сва достигнућа која су остварили за тако кратко време, а поготово зато што су успели да се истакну у мору других телевизија које постоје много дуже за тако кратко време.

Фото: АТА имагес

 

Жељко сматра да је томе свакако допринела чињеница да је један од најпопуларнијих јутарњих програма управо онај који води Јована Јоксимовић, чији је и уредник, и да се испоставило да је истина оно у шта су сви и веровали - публика је ту због Јоване, а не због тога што нека телевизија има националну фреквенцију.

Оно што је све занимало је какав је осећај када се ради са супружником, што је питање и за Јовану и за Жељка.

Фото: Петар Милошевић

 

- Ја сам мислио да је то супер, али ево у последње време, колико посла има, није да ми се баш специјално допада. Али шта ћу? Тако смо изабрали и сад се крећемо у том пољу - нашалио се Жељко, а Јована се надовезала:

- Ја мислим да је иначе, када радите нешто што је ваше да имате много већу одговорност и да самим тим имате више посла, на то мисли Жељко. Дакле, можда сам ја била мање запослена на претходним телевизијама у односу на то шта данас радим, па трпи наш приватни живот. Али изузетно смо поносни на све што смо урадили - открила је Јована.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".