Željko i Jovana Joksimović danas su proslavili rođendan svoje televizije, koja je za dve godine postigla veliki uspeh.

Bračni par je ponosan na sva dostignuća koja su ostvarili za tako kratko vreme, a pogotovo zato što su uspeli da se istaknu u moru drugih televizija koje postoje mnogo duže za tako kratko vreme.

Foto: ATA images

 

Željko smatra da je tome svakako doprinela činjenica da je jedan od najpopularnijih jutarnjih programa upravo onaj koji vodi Jovana Joksimović, čiji je i urednik, i da se ispostavilo da je istina ono u šta su svi i verovali - publika je tu zbog Jovane, a ne zbog toga što neka televizija ima nacionalnu frekvenciju.

Ono što je sve zanimalo je kakav je osećaj kada se radi sa supružnikom, što je pitanje i za Jovanu i za Željka.

Foto: Petar Milošević

 

- Ja sam mislio da je to super, ali evo u poslednje vreme, koliko posla ima, nije da mi se baš specijalno dopada. Ali šta ću? Tako smo izabrali i sad se krećemo u tom polju - našalio se Željko, a Jovana se nadovezala:

- Ja mislim da je inače, kada radite nešto što je vaše da imate mnogo veću odgovornost i da samim tim imate više posla, na to misli Željko. Dakle, možda sam ja bila manje zaposlena na prethodnim televizijama u odnosu na to šta danas radim, pa trpi naš privatni život. Ali izuzetno smo ponosni na sve što smo uradili - otkrila je Jovana.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".