Њу и још две некретнине у дворишту, музички пар заједно је сазидао од првог зарађеног новца са наступа 1987. године, чега се Слађа још са сетом присећа.

- Била сам у шестом месецу трудноће када смо се доселили у овај крај, новац који смо заједно зарадили уложили смо у сређивање овог дома, а део средстава позајмио нам је и мој тата. Уређивали смо спрат по спрат, а Ђоле ми је дозволио да у потпуности сама одредим распоред просторија и до детаља уредим њихов ентеријер. Због тога што смо мукотрпно зарадили новац од којег смо сазидали кућу, одувек смо знали да ценимо труд и уживамо у малом рају који смо створили - испричала је за "Story" својевремено она.

За разлику од бившег супруга који повремено навраћа у кућу до њене и не воли промене, Слађа тврди да спада у ред оних који стално нешто у ентеријеру коригују.

 

 

- Волим да улажем у своју оазу, због чега сам својим ћеркама и себи приуштила сауну, џакузи и теретану како бисмо уживале.

Будући да често мења и намештај, стари поклања блиским пријатељима и рођацима.

 

 

- Кухињу која је стара око две деценије, недавно сам префарбала у бело, као и трпезаријски сто који је некада био зелене нијансе. Због тога што је стално реновирам, увек делује као да је нова. Иначе, приземљем доминира бела боја, а недавно сам купила исте нијансе кожну гарнитуру за седење за салон, док је друга дневна соба на спрату у тамнијим бојама. Она је некада била окупана у црвену, потом сам за њу одабрала жутоплаву комбинацију, да бих на крају дошла до визуелног решења којим доминирају пастелнозелене нијансе зидова и бордо гарнитура.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".