NJu i još dve nekretnine u dvorištu, muzički par zajedno je sazidao od prvog zarađenog novca sa nastupa 1987. godine, čega se Slađa još sa setom priseća.

- Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada smo se doselili u ovaj kraj, novac koji smo zajedno zaradili uložili smo u sređivanje ovog doma, a deo sredstava pozajmio nam je i moj tata. Uređivali smo sprat po sprat, a Đole mi je dozvolio da u potpunosti sama odredim raspored prostorija i do detalja uredim njihov enterijer. Zbog toga što smo mukotrpno zaradili novac od kojeg smo sazidali kuću, oduvek smo znali da cenimo trud i uživamo u malom raju koji smo stvorili - ispričala je za "Story" svojevremeno ona.

Za razliku od bivšeg supruga koji povremeno navraća u kuću do njene i ne voli promene, Slađa tvrdi da spada u red onih koji stalno nešto u enterijeru koriguju.

 

 

- Volim da ulažem u svoju oazu, zbog čega sam svojim ćerkama i sebi priuštila saunu, džakuzi i teretanu kako bismo uživale.

Budući da često menja i nameštaj, stari poklanja bliskim prijateljima i rođacima.

 

 

- Kuhinju koja je stara oko dve decenije, nedavno sam prefarbala u belo, kao i trpezarijski sto koji je nekada bio zelene nijanse. Zbog toga što je stalno renoviram, uvek deluje kao da je nova. Inače, prizemljem dominira bela boja, a nedavno sam kupila iste nijanse kožnu garnituru za sedenje za salon, dok je druga dnevna soba na spratu u tamnijim bojama. Ona je nekada bila okupana u crvenu, potom sam za nju odabrala žutoplavu kombinaciju, da bih na kraju došla do vizuelnog rešenja kojim dominiraju pastelnozelene nijanse zidova i bordo garnitura.

(Story)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".