Tužilaštvo je tu odluku donelo uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu Jelene Karleuše, saopšteno je iz Tužilštva.

Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja na Božić, kada je policija pozvana u dom Tošića.

 

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, tada su prema Dušku Tošiću od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno 3. marta, nakon čega je danas u prostorijama tužilaštva sa oštećenom obavljen razgovor. Ona je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug krivično goni zbog predmetnog događaja.

(Novosti onlajn)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".