Развели су се у октобру 2014, а многи су спекулисали да ју је он за време брака и преварио са једном "дамом за пословну пратњу", са којом је наводно и наставио да живи после развода.

- Убрзо после венчања мислила сам да је сва срећа на мојој страни, међутим мој супруг и ја смо схватили да нисмо једно за друго и одлучили смо се за развод како би наш син Дарис могао да одраста у дому без свађа. Било је лакше планирати него учинити, па сам у Бечу остала са двогодишњим дететом и два кофера испред врата - испричала је Селма Бајрами.

У том тренутку она је била потпуно сама, немачки језик није довољно знала, а била је пред финансијским крахом јер није радила. Убрзо је нашла стан и уписала курс. Иако је покушала да има нормалну комуникацију са супругом, он је одлучио да јој одузме дете.

- Прошла сам кроз страшну агонију. Дарис је био мали, али осетио је да се нешто дешава, није му било јасно због чега више нисмо заједно. Он је почео да се повлачи у себе и да тешко говори. Одвели смо га код психолога и на срећу утврђено је да је имао баријеру због два језика на којима је говорио - испричала је Селма Бајрами.

Селма је својевремено испричала и да њен бивши супруг и даље покушава да јој одузме дете.

Како је рекла, више није могла да поднесе разне тужбе и пријаве социјалној служби од бившег мужа, са циљем да јој одузме дете, па је решила да се обрати агенцији за заштиту жена у Бечу.

Фото: Инстаграм принтскрин/selmabajrami.star

 

 

- Само хоћу да сјаше више с мене. Мени је опет дошла социјална служба на врата. Нон-стоп нешто измишља, како ја остављам дете, како га запостављам... Када сам на наступу, у сигурним је рукама, чува га моја мама. Пријавила сам се у једну агенцију за заштиту жена, јер више не знам како од њега да се одбраним, стално се вучем по судовима због његових неоснованих тужби, стално ми шаље социјалне службе, не могу више то да трпим. Свашта ради, сплеткари, чак сумњам, мада нисам сто одсто сигурна, да су особе које су мене заступале преносиле информације супарничкој страни и сад радим на томе да прикупим све доказе. То је стварно пакао, али то се не види на мени, ја сам увек насмејана и само гурам напред. Тек ћу доказати душманима да могу да се изборим са свим недаћама, успех им је највећа казна - рекла је у својој исповести за "Сцену" фолк певачица.

Она је тада тврдила да Мујо не може да пронађе ниједну замерку у њеном одгајању њиховог сина и да је он тај који га занемарује и који не показује довољно интересовања за њега.

Она је испричала да мужу не брани да виђа сина:

- Он по одлуци суда има право да га виђа сваког петка, и сваки други викенд. Три месеца сам била у Босни пошто сам имала турнеју. Он нити је звао, нити је питао за дете. Штавише, ја сам звала да га види путем видео-позива, он ни то није хтео. Ја то радим због среће свог детета, дете треба да има оца, да има мушке навике, да са њим игра фудбал, да га отац води на пливање, да га научи да вози бицикл, мада ја све то радим уместо њега. Не браним му контакт с оцем, ево, шест последњих викенда су провели заједно, према томе, не схватам шта хоће више од мене - говорила је Селма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".