- Драги моји! Да не би било неких спекулација и прича, ево овако јавно. Разводим се! Бојан и ја смо дошли до ситуације преко које је немогуће прећи, тако да је најбоља опција развод. Чистог образа и мирне савеси излазим из брака са Бојаном - написала је Ивана на свом Фејсбуку.

Певачица се сада и званично први пут огласила и открила нове детаље краха брака.

Фото: АТА имагес

 

 

- Разводим се! Неко је нешто забрљао, ја не прелазим преко тога и то је то. Нисам ја ништа забрљала, али нећу да ширим причу, довољно је да је неко нешто забрљао... Данас сам предала папире за развод брака одмах! Јуче сам нешто сазнала и данас сам већ то урадила. Јутрос у пола 9 сам била код адвоката. Ово није исхитрена реакција, тако је како јесте. Јуче сам аутоматски скинула бурму, чим сам то урадила, онда је крај. Нема назад, нема приче. Ја сам жена која поштује све. Оног тренутка када нисам испоштована ја, онда је то дефинитивно крај. Волели смо се док смо били заједно, очигледно то више није то. Немамо заједничких интереса више - прича Ивана и даље не желећи да прецизира разлог за развод.

- Преко неких ствари се не прелази... Битно је да сам изашла чистог образа и мирне савести из свега тога. Не живимо заједно, ја сам у Шапцу - додаје певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Ивана за медије није желела да открије тачан разлог за развод, као ни то шта је о свом мужу сазнала, а како се сазнаје - реч је о превари. Наиме, Ивана је јуче, као гром из ведра неба, сазнала да јој је супруг неверан, те да има паралелну везу и води двоструки живот.

Подсетимо, Ивана и Бојан Симић су у брак ступили у новембру 2017.године, а сада су одлучили да ставе тачку на исти.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".