- Dragi moji! Da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno. Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija razvod. Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom - napisala je Ivana na svom Fejsbuku.

Pevačica se sada i zvanično prvi put oglasila i otkrila nove detalje kraha braka.

Foto: ATA images

 

 

- Razvodim se! Neko je nešto zabrljao, ja ne prelazim preko toga i to je to. Nisam ja ništa zabrljala, ali neću da širim priču, dovoljno je da je neko nešto zabrljao... Danas sam predala papire za razvod braka odmah! Juče sam nešto saznala i danas sam već to uradila. Jutros u pola 9 sam bila kod advokata. Ovo nije ishitrena reakcija, tako je kako jeste. Juče sam automatski skinula burmu, čim sam to uradila, onda je kraj. Nema nazad, nema priče. Ja sam žena koja poštuje sve. Onog trenutka kada nisam ispoštovana ja, onda je to definitivno kraj. Voleli smo se dok smo bili zajedno, očigledno to više nije to. Nemamo zajedničkih interesa više - priča Ivana i dalje ne želeći da precizira razlog za razvod.

- Preko nekih stvari se ne prelazi... Bitno je da sam izašla čistog obraza i mirne savesti iz svega toga. Ne živimo zajedno, ja sam u Šapcu - dodaje pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Ivana za medije nije želela da otkrije tačan razlog za razvod, kao ni to šta je o svom mužu saznala, a kako se saznaje - reč je o prevari. Naime, Ivana je juče, kao grom iz vedra neba, saznala da joj je suprug neveran, te da ima paralelnu vezu i vodi dvostruki život.

Podsetimo, Ivana i Bojan Simić su u brak stupili u novembru 2017.godine, a sada su odlučili da stave tačku na isti.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".