Ипак и поред свега, Сања каже да неће одустати од намере да се оствари у улози мајке, све "док дише".

 - Докле год дишем, докле год постоји било каква шанса од Бога и природе ја сам ту и одустати нећу. Супруг и ја смо покушавали више пута, није успело. У данашње време брзо се живи, човек нема времена да се исплаче и одболује када дође кући из болнице него одмах мора да иде даље и завршава друге ствари, друге обавезе - почиње певачица и открива шта јој најтеже пада.

Фото: Архив Новости

- Проблем је што не можеш да објашњаваш људима потанко. Али, кад дођеш на пример на емисију да испоштујеш, а претходни дан си имао неуспех у болници, тешко је смејати се, а иза себе имаш неуспелу борбу. Проблем је што немаш времена да преболиш и ожалиш. Све у свему, циљ те држи позитивним. То је најлепши могући циљ који човек може себи да постави. Мораш да будеш добар, насмејан, смирен, нежан и тих. Ти онда идеш, не размишљаш о стварима који су на маргини и само газиш - прича Сања и осврће се на проблеме које има са штитном жлездом, те Хашимото и открива колико све то утиче на њено нормално функционисање.

- Добила сам болест штитне жлезде, а уз то и гратис Хашимото која је попричично тешка аутистична болест. Господин Јапанац и ја причамо. Када имам обавеза, онда се ујутру договоримо о свему. Битно је да психолошки себе наместиш и диригујеш ти, односно опет сам ја господар. Колико год то била тешка болест, има наде. Постоји један леп текст "Ја се зовем Хашимото" и можете да видите са чиме се све сусрећу људи из ваше околине. Кад то будете прочитали сви ће те знати како да се опходите према људима.

Фото: АТА имагес

 

- На пример: "Видимо се на кафи у два", па вам у два пошаљу поруку да не могу да изађу из куће па морају да слажу... Знајте да то није до њих него до болести која их чини таквима. Жена сам која стоји чврсто на ногама и докле год дишем, ја вучем конце и газда сам свог живота. Не дозвољавам да ме било шта поремети, једноставно не дам - рекла је Сања која је иначе до сада више пута имала неуспеле вантелесне оплодње, а последњи пут је од исте, коју је имала заказану у Прагу, одустала управо из здравствених разлога.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".