Ивана и Александар у браку су добили ћерку Сару, а управо због своје наследнице покушали су чак два пута да сачувају брак.

Фото: В. Данилов

 

Нажалост, то им није пошло за руком, а разлоге је Ивана објаснила присећајући се савета своје баке.

- Нана ми је читавог живота говорила да подгрејана чорба никад не може бити иста као она свеже припремљена. И верујем у те њене речи. Имала сам неколико веза којима сам се враћала и испоставило се да је моја нана била у праву, мада све зависи од конкретне ситуације. Ако си у неком периоду волео одређену особу, она сигурно у твом животу оставља траг. Све зависи од конкретних ситуација јер се љубав у различитим моментима појачава или смањује, али никада не нестаје потпуно. Мења се управо од тренутка када дете дође на свет. Љубав према детету је оно што Александра и мене највише везује у том партнерству које имамо одгајајући дете. Сара ће на свој начин покушавати да истерује своју вољу, а нас двоје смо тим који је на истој страни како бисмо јој указали у чему греши. Ми једноставно морамо бити на истој страни - рекла је певачица за "Story".

Фото: АТА имагес

 

Ивана се осврнула и на један од главних, у последње време врло учесталих разлога пуцања брака, а то је насиље у породици.

-Та тема је заиста актуелна. Насиље није нешто што се мени дешава или што сам искусила, али ми није ни страно. Ипак и поред свих недаћа које су ме задесиле увек налазим наћин да будем ведра - закључила је.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".