Водитељка "Београдске хронике" Слађана Томашевић мами уздахе мушкараца, али се на њих не обазире јер је заузета. Слађана је за "Блиц" рекла да је срећно заљубљена, пар година након раскида веридбе и везе од чак пола деценије, а и ако делује стално сигурна у себе, водитељка истиче да стално себи тражи мане и да се ретко када гледа на телевизији.


Важите за једну од најатрактивнијих водитељки. У чему је тајна?

– Тајне нема - то сам ја. Ако је то мишљење већине - хвала!

Како се носите са удварачима?

– Е, сада сте ме насмејали, све је питање вашег односа и става. Увек морате да дате сигнал или "дозволу". Мушкаци су и даље џентлмени и нико не прелази границу доброг укуса. Бар је то моје искуство. Стварно, мислим да је све то до нас жена.

Да ли сада постоји неко ко Вам је украо срце?

– Постоји, али није га "украо", сама сам га дала и то "на длану".

Фото: В. Данилов

 

 

Колико Вам је пандемија корона вируса тешко пала и да ли сте у ову годину ушли са неким новим циљем?

– Наравно, као и свима. Као да ми је неко "одузео" онај мој уобичајени, углавном весели живот и доделио улогу у филму чија ми се радња апсолутно не допада, али као вечити оптимиста, веровала сам и верујем - да и све што је лоше мора да прође. У ову годину сам ушла са циљем, видећемо да ли ће успети.

Да ли после толико година постоји нека врста треме током вођења емисије?

– Не умем да дефинишем тај осећај. Не могу да кажем да је то трема, али то је неки необичан осећај, који углавном могу да разумеју они који се баве овим послом. Када чујете шпицу и упали се она црвена лампица на камери, све док тај необјашњив осећај постоји и делује, радићу овај посао.

Да ли гледате себе на телевизији?

– Углавном не. Увек тражим себи мане. Размишљам како сам требала овако или онако, није добро ово или оно, чак не знам ни да ли сам реална. Смета ми и мој глас. Неке разговоре морам због себе да чујем. Да бих била сигурна како је то било у излазу.

Фото: Инстаграм принтскрин/sladjana.tomasevic

 

 

Шта гледате на ТВ? Је ли постоји колегиница чију емисију пратите?

– Јутарњи програм, то палим када устанем. Вести морам да испратим због посла. Иначе гледам филмове и обавезно слушам музику.

Фото: Дарко Дозет

 

 

Гага Николић ме је фасцинирао

Слађани су у студију гостовале бројне личности са јавне сцене, а од свих је издвојила легендарног глумца Драгана Николића, који је једном приликом заједно са њом водио целу емисију.

– После толико емисија и толико људи које сам угостила, можда не бих била фер да некога јавно издвојим. Наравно да постоје они који вам дођу као “одмор за душу”, а још када посао постане и уживање, онда је то добитна комбинација – започела је водитељка, те је додала:

– Издвојићу једну емисију коју је са мном, од почетка до краја водио Гага Николић. Трајали су договори око тога, али ме је фасцинирао када је рекао: “Ја сам се припремао, гледајући емисије”. Та реченица је “објаснила” све. Сличну ствар сам урадила пре неколико година. Тада ми је “колега водитељ” био Андрија Кузмановић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".