Бившу манекенку Катарину Вучетић памтимо као учесницу ријалитија "Сурвајвер" 2010. године када је мамила уздахе мушкараца својим атрактивним телом.

На острву је тада била заједно са Гоцом Тржан и Андрејом Маричићем, а публику је одушевљавала и својом физичком формом и менталном снагом. Дуго се препричавао и њен пех када јој је приликом изласка из воде спао горњи део купаћег костима.

Наиме, ова рођена Крушевљанка која је одрасла у Нишу се 2013. године удала за свог најбољег пријатеља, грађевинског инвеститора Дарка Манојловића.


Како је планула љубави између њих?

Катарина и Дарко су скоро петнаест година једно другом били су нераздвојни пријатељи и саветници који су често међусобно осмишљавали венчања на којима је требало и да укрсте кумства.

Међутим, судбина је умешала прсте и спојила их. Из пријатељства се родила љубав и пар се верио, након чега су се и венчали.


Нажалост, њихов брак није опстао!

"Дарко и ја развели смо се у септембру 2019, после седам година брака. Једноставно, наши погледи на живот постали су толико различити да смо схватили да свако треба да крене својим путем. Наравно, не каже се тек тако да је на скали стресова развод одмах иза смрти вољене особе. Ни мени није било лако, али кад си психички спреман за неки корак, онда га лакше учиниш", рекла је Катарина својевремено.


А онда је у њен живот ушао садашњи супруг Предраг Илић, бивши дечко водитељке Раде Раденовић. Њиховом познанству кумовао је Др. Филгуд.

"У ствари, он нас је упознао још 2013, али сам ја тада била пред удајом, па сам мушкарце посматрала потпуно другачије. Кад је сазнао да сам се развела, Филгуд се одмах дао у акцију, а ја се чак нисам сетила да нас је већ упознао. (смех) Кад сам кренула од куће, помислила сам „ма, идем на сат времена“, а остадосмо скоро шест сати. (смех) Мало помало, постајали смо све ближи. Онда сам схватила да ми је Пеђа вратио веру у љубав. Можда је претерано рећи да сам је изгубила, али кад некоме безрезервно верујеш и мислиш да је то што имате заувек, а онда се све сруши, нормално је да постанеш много опрезнији. Међутим, Бог све постави на своје место", рекла је Катарина у једном интервјуу.


Прошле године добили су сина, којем су дали старо српско име Вукман.

Катарина је у јулу 2007. године, доспела је у центар медијске пажње након што је спасила живот човеку који је желео да скочи са Бранковог моста. Катарина га је убедила да то не чини, а он јој је пружио руку и сишао са ограде.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".