Он је сада признао како се осећао пре, а како сада након две године када је успешно смршао захваљујући интервенцији:

Фотограф је открио и оно што многе занима, а то је да ли се килограми враћају, као и то да ли су се вратиле кризе у којима постоји велика жеља за храном, али и са каквим се изазовима суочава.

Фото: Архив Новости

 

- Себи дозвољавам стварно апсолутно све, наравно грешим у доста случајева, па се после мало покајем или ако узмем више од онога што могу да поједем деси се да имам неку тескобу и да осећам да сам претерао. Говорим о стварно јако малим количинама хране, које је сасвим у реду узимати по мало више пута, међутим, неки пут и сам пожелим да мало дуже траје све то, да мало дуже се задовоље сва та чула и деси се да претерам - признао је у емисији "Ординација" на РТС.

Истакао је и то да када је изгубио првих 50 килограма после операције, деловало му је превише у том тренутку.

Фото: АТА имагес

 

- Много ми је било упало лице. Једноставно, ја желим да будем крупнији човек, али не желим да будем осушени леш, значи не желим да изгледам болесно - искрено је објаснио, па наставио:

Фото: АТА имагес

 

- Био сам један, могу слободно да кажем, болестан човек који је желео да пронађе, да кажем ту своју срећу да оздрави и да смањи свој број килограма. Бескрајна лутања по нутриционистима, по теретанама... ја сам 30 година покушавао да скинем килограме, то није нешто да сам се ја нагојио преко ноћи. Ја већ 30 година вучем тај вишак килограма, то је "невер ендинг стори", то стварно је један бумеранг - признао је фотограф.

По његовом суду током дијете си и гладан, нервозан, уморан, а осим крвног притиска, споменуо је и друге здравствене проблеме које му је вишак килограма донео.

- Био сам на прагу за дијабетес 2, био сам на прагу буквално ти резултати су били прилично у децималама, сад ја не знам стручно како да се изразим, али мрвицу је био повишен тај мој шећер и сви ти параметри су указивали да уколико наставим да следећи корак је дијабетес - истакао је Дејан и додао да је сада све у најбољем реду.

Фото: АТА имагес

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".