Рокер је једном приликом истакао да му није му одувек била намера да се бави музиком, али је онда дошло до догађаја који му је променио живот.

Његов отац Василије био је тајни саветник у Титовом кабинету, а погинуо је када је Ђорђе био веома млад.

– Он и ја смо били у колима, мени длака са главе није фалила, а он је остао на месту мртав. Али био је и остао ауторитет у мојој глави. Ја сам се након тога страшно променио, јер је мој херој био поражен. Нисам имао ни 15 година и то су ствари које младом човеку направе лом у глави – испричао је он у једној емисији.

Фото: АТА имагес

 

– Тражио сам да се бавим нечим што даје слободу, а то је уметност – објаснио је рокер тада због чега је одлучио да се бави послом који га је прославио.

Једном приликом је рекао и да је имао срећно детињство, али и да је у само четири године доживео још два велика животна ударца.

– Детињство ми је било лепо захваљујући мајци, која је била права рокенрол мама. Чувала је моје дечаштво и непристајање да одрастем тиме што је све покривала кад зафали, кад нема посла. До свог задњег дана. Моја сестра је тешко поднела тренутак када је отац погинуо и није се са тим помирила до краја живота. Мајку сам сахранио 2013, а сестру 2017. године. Сада је цела прича сведена на дете, Ану и рокенрол – рекао је он за магазин "Лена".

Фото: АТА имагес

 

Рокер се и сам нашао у животној опасности када је прошле године оболео од коронавируса.

– Био сам у животној опасности, моје шансе су биле 50 према 50. Извукли су ме моја пливачка плућа и срце навикло на сталне тренинге, тако су ми рекли доктори. Једину фрку сам имао да ће вирус оставити трајне последице на мој глас и плућа, јер су они моје средство за рад, моја породица зависи од њих – признао је Ђорђе за поменути медиј.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".