Он је овом приликом разговарао са припадницима медија, а за "24седам" говорио је и о скандалу који га је задесио.

Подсетимо, рокер је пролазио кроз медијску тортуру када је Мирјана Поповић тврдила да јој је рокер наводно слао поруке експлицитног садржаја.Ђорђе све то порекао и стао иза тврдњи да му је све то било намештено.  

Фото: Петар Милошевић

 

 

Рокер иако Иако је био уверен да се ова афера неће одразити на његов посао, сматрао је да ће се то одразити на његов однос са емотивном партнерком. 

- Ана је моја прва седмица на лотоу и она је неко ко зна у шта се убацила и ухватила. Нећу много да причам о овоме што ме је задесило, то ће добити епилог на суду, али и она је видела оно што сам видео ја. Чувам их колико год могу, али мислим да мене жена чува од свега што овај посао доноси и то својим разумевањем и саветима на прави начин - рекао је Ђорђе, па открио да се Ана љутила због свега:

Фото: Д. Мишић

 

 

 

- Љутила се зато што је рекла да сам испао озбиљно зелен, али је рекла да ту причу морам да изгурам пре свега због своје ћерке, па онда себе. Па ње, бенда, свега што заступам.

Ђорђе се осврнуо и на то да је пре Ане био са много жена, али да никада не би открио њихова имена.

- Ја сам стара гарда, велики џентлмен. Жене са којима сам био су биле озбиљне лепотице, а пре свега паметне. Никад нисам рекао имена жена са којима сам био док се Ана није појавила, нити ћу то радити. Мене су жене васпитавале - рекао је рокер, који иначе живи сам у стану, док његова супруга и ћерка живе у другом.

Како ће ићи на турнеју где ће промовисати два нова албума, питали смо га да ли се Ана плаши да ће му се девојке набацивати.

- Ја сам од ње старији 18 година, она је озбиљно добра риба и страх је сада код мене. Озбиљно се борим да она буде неко ко ће у целој причи да ми буде подршка. Дала ми је своју младост, а надам се да ће своје најбоље године живота сачувати за мене. Надам се - рекао је Ђорђе.

Фото: Инстаграм принтскрин/ђорђе_давид

 

 

Рокер је испричао и да је Ана имала велике проблеме са мајком на почетку њихове везе.

- Она је имала већи проблем, са мајком поготово. Веза у којој је била пре него што је почела са мном је била са човеком за кога је њена мајка сматрала да је озбиљан. Али време је заправо судија - рекао је он, па додао да се све променило сад:

- Ја о њеној мајци сада водим више рачуна него Ана и њен брат - закључио је Ђорђе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".