У њихову причу уплео се и некадашњи такмичар Жарко Маџић који је стао у одбрану члана жирија "Звезда Гранда", па је јавности непознату девојку оптужио да је све исконструисала.

Мирјана је сада одговорила Жарку.

- Мени маркетинг није потребан. Ја сам неко ко није хтео медијима ни фотографију да пошаље, али сам стала иза својих речи именом и презименом. Међутим, видим да се оглашава небитни Жарко Маџић. Наравно, потребан му је маркетинг. Срамно је да за толике године покушаја у Звездама Гранда, никада ништа није направио, нити ће. Не вреди две банке - рекла је на почетку обраћања за "Курир" и наставила:

- Жарко Маџић је један мали небитњаковић. Он је, наводно, уплетен у причу јер се случајно нашао поред Ђорђа Давида када ми је он писао. Тада је изнео низ увреда на мој лик и дело које ми је Давид пренео. Да сам хтела да уплетем болесног Маџића, уплела бих га. Његово име нисам нигде споменула. Али обзиром да се истиче, ево му мало маркетинга, о њему мало да се пише, јер никада није.

Она тврди да је Маџић њу прогањао.

- Жарко ме прогањао годинама по социјалним мрежама. Тада сам имала музичке матрице, замолио ме да му пошаљем, да може да вежба тако смо наставили комуникацију. Давно је било, били смо клинци. Пре неких осам година, сигурно, можда и више. Почели смо једну пријатну комуникацију, разменом гласовних порука на којима смо певали једно другом. Затим је инсистирао више пута да ме упозна. Наравно, никада нисам хтела. Након тога послао ми је пар својих експлицитних фотографија, на које сам се згрозила и блокирала га. Правио је разне профиле да би ми се само обратио. Колико год сам профила блокирала, нови су стизали - тврди она за поменути медиј.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

- Након неколико година, када сам комуницирала са Давидом везано за часове певања, поред њега је био Маџић. Опседнут мојим ликом и делом. Ђорђе ми је тада пренео шта је Жарко рекао, револтирана одблокирала сам и напала сам на Жарка, а Ђорђу послала преписке и фотографије колико ме тај фосил смарао! Ђорђе је покушавао да га оправда на разне начине. Дискутабилно је сада, обзиром да је Давид демантовао све, да је демантовао уопште комуникацију са мном и како је све лаж. Како се одједном ствара Жарко Маџић који говори да је уплетен у причу? Као што га тада Жарко укопао, сада га укопава још више - сматра Поповићева.

- Мало су се погубили у лажима. Али ето, једина могућност да се Маџићу обрати неки портал. Јер на основу музике никада ниједан неће. Тај Маџић да је од било какве вредности, успео би на том такмичењу. Не би узалудно покушавао 10 сезона и никада до финала. Тај мали плагијат Цециног дрвосече из спота " иди док си млад" нека ћути. А знам и много других случајева где је Маџић слао фотографије свог полног органа - тврди ова певачица.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".