Новинарка и списатељица Мирјана Бобић Мојсиловић једном приликом је храбро говорила о најтужнијим темама из свог живота.


Мирјана је доживела велику трагедију када је њен супруг Љубомир Мојсиловић преминуо је у 37. години. Њих двоје добили су ћерку Милу, која је у том тренутку имала свега годину дана. Мирјана је након тога сама одгајала ћерку, а не крије због чега се више никада није удавала:

- Ја свој приватни живот кријем. Било је љубави у мом животу, страсти и лудила и свега, али, очигледно, ја никада нисам хтела да се удам. Ја сам подсвесно бирала мушкарце са којима нисам могла да остварим ту врсту везе, да не бих угрозила своју ћерку, а сада ме удаја не занима. Ја сам удата за своју слободу - изјавила је она.

- Ја никоме не препоручујем то. За дете је та ситуација увек потресна и оно је увек оштећено.

Фото: В. Данилов

 

- Ако се у тој вези роди још неко дете, то је увек катастрофа за ово прво - рекла је Мира својевремено у емисији "Промена" .

На питање водитељке "да ли јој је због тога ћерка захвална", Мирјана је одговорила отворено.

- Никада јој нисам причала са њом на ту тему. Замисли каква је то мајка када жели да јој ћерка буде за било шта захвална - изричита је била Мира.


Њена ћерка Мила Мојсиловић, иначе, докторирала је на Архитектонском факултету..

- Не саветује се са мном о сваком свом кораку, она има своје циљеве и свој пут. А свака мајка је срећна када јој је дете срећно и успешно - изјавила је Мирјана.

(Стори)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".