Сергеј Ћетковић и његова супруга Кристина су јавно говорили о усвајању ћерки, а јавност је остала затечена овим дивним гестом.

- Надам се да ће мој пример послужити другима и, ако бих због ичега требало да будем рол модел, онда нека буде због тога ‒ поручио је Сергеј.
Они су прво усвојили девојчицу Лолу, а затим две године млађу Милу.

Фото: АТА имагес

 

- Проблем и баријера код свих људи је страх – шта ће бити кад деца сазнају да су усвојена. Моје ћерке знају да су усвојене. Причао сам им од првог дана како постоји нека школа за децу где смо ми дошли, а оне су рекле: „Па где сте ви до сада?“ - рекао је једном певач.

Он истиче да никада није имао дилему да ли девојчицама треба рећи истину.

Фото: АТА имагес

 

- Кад смо добили Милу, рекли смо јој: „Ми смо са секом дошли у ту школу, тражили те, а ти си дигла руку и рекла: Ево ме.“ Мораш пронаћи начин на који ћеш најсликовитије пренети, најближе кроз неку бајку. Људи од те приче увек праве баука, чекају до 18. године и слично, а не треба тако. Кристинина и моја једина жеља од првог дана заједничког живота била је породица, дуго смо чекали на то. Желели смо да постанемо родитељи, да будемо срећни и да усрећимо. Наишли смо на велику подршку родитеља и пријатеља, а у таквим тренуцима, када човек доноси велике одлуке, свака подршка пуно значи ‒ признао је Сергеј.


Сергеј Ћетковић наглашава да је важно победити предрасуде и менталитет овог поднебља који нас вуче уназад и сматра да родитељ није само онај који донесе на свет већ и онај који одгаја и васпитава.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".