Време његовог бивствовања на шоу-бизнис сцени обележили су хитови, мењање издавачких кућа, промене имиџа, али и скандали који су се увек тицали његовог љубавног живота.

Наиме, гостујући у емисији "Милизам" Шашић је нагласио да скандале који га прате није он измишљао већ су му их наметале жене с којима је био. Осим тога, Жељко се осврнуо на однос са својом ћерком Софијом коју је добио у првом браку.

Фото: АТА имагес

 

- Моја ћерка је дете које је одрастало у средини где је било неминовно да буде на медијском пику. Да се нисам развео, она не би била у тој ситуацији - почиње певач, и додаје:

- Нисам знао како да се борим против тога. Она се данас бави послом који је везан за медије и ако може то да контролише, нека јој је срећан пут. Када јој се деси неки скандал, мене не пита за савете, вероватно пита неке друге. Тешим себе да свако плаћа неку цену својих одлука. Наш однос је данас јако чудан и то ми смета јер се не разумемо. Мислим да ме ћерка није доживела као родитеља и као некога ко брине. Био сам и ја у тим годинама, али нећу дозволити себи да не будем тата јер шта ћу онда бити?!

Фолк певач је прокоментарисао и оптужбе бивше девојке да је наводно био насилан и да се с њим осећала као робиња.

- Не бих рекао да су ми жене дошле главе. Никада их нисам узимао у уста и причао о њима. Шта је било - било је... Жао ми је што се распадају везе, не само моје већ и туђе, али то се дешава и то је живот - каже Шашић, и додаје:

- Углавном сам фер играч и од мене сви могу само да уче. Засмејава ме то да сам насилник. То су све измишљотине и глупости. Када ме неко озбиљан пита да ли је то тачно, ја кажем да гледам шта све клинци раде, игрице са робовима и господарима па крадем те форе - каже је Жељко.

Фолк певач је прокоментарисао и актуелне трендове па констатовао да се тешко навикава на телефоне, друштвене мреже и начин на који се проводе младе генерације.

Фото: АТА имагес

 

- У доброј сам форми, али никако да се навикнем на ово време. Потпуно сам оперисан од телефона, друштвених мрежа... Инстаграм ми води друга особа. Када певам, грозно ми је што одмах укључе телефоне, снимају и шаљу тамо негде, не знам ни како то изгледа ни како звучи. Не подилазим млађим генерацијама иако ме слушају, али ја нећу снимати оно што данас клинци слушају - истиче он.

Жељко се присетио својих музичких почетака па констатовао да је он извођач који је измислио турбо-фолк као жанр.

- На почетку сам обрадио неке песме које сам желео да звуче другачије. После су многи кренули тим путем и окрњили су ту моју идеју. Измислио сам турбо-фолк и тако се шалим на свој рачун. Седео сам једне вечери са Дадом Топићем, ја знам ко је он, али видим да он не зна ко сам ја. Питам га у једном тренутку: "Знате ли ви ко сам ја?", он каже да је чуо, али да није сигуран. Рекао сам му да сам ја онај који је измислио турбо-фолк. Он се човек ођедном ућутао - кроз смех је испричао певач.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".