- Добра организација у животу је пола успеха, ја сам рецимо одрасла са баком која је буквално била војник. Нисам могла да замислим да не устанем ујутру да не наместим кревет, не урадим домаћи и не изведем псе. Имала сам дисциплину по сатници од ујутру до увече и то је нешто што је мени помогло да увек имам организацију и у глави и у пракси. Само са таквим ставом може кроз живот да се постигне много тога - рекла је певачица, те додала да не би све било тако бајно да нема подршку породице, посебно свог драгог са којим се буквално не раздваја.

Фото: Игор Маринковић

 

- Бојан и ја наступамо заједно, он ми пише песме, али смо заједно и у другом бизнису који смо покренули. Да није тако вероватно се не бисмо ни виђали ни сретали и онда би ту био проблем - искрена је Миа.

Иако је музика њена љубав од малих ногу, Миа је одувек волела спорт без кога буквално не може, што њена извајана фигура и показује.
 

Фото: АТА имагес

 

- Стварно никада не бих волела да дођем у ситуацију да морам да бирам између музике и спорта. Мислим да ће се саме ствари искристалисати временом, за шта имам времена, а за шта немам, шта ће да ме чини нервозном. Једноставно ћу осетити шта ме чини срећном, а шта мање, мада бих ја волела до краја живота да могу да се бавим и музиком и спортом, али овим темпом ако се настави нешто ће морати да трпи - закључила је.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".