Нина Бадрић је поред своје популарности и гласа, позната и по томе да нема проблем да у јавности изнесе неки свој став.

Она живи миран живот далеко од очију јавности, колико је то могуће, а цео регион интересује да ли је Нина заљубљена и каква је кад јој се догоде такве емоције.

- Мој највећи проблем у животу је што се тешко заљубљујем. Последњи пут сам се заљубила пре десет година. Волела бих поновно осетити ту страст и љубав према неком партнеру. Када си у годинама, тешко те човек може одушевити, осим ако није добар и квалитетан - истакла је Нина једном приликом.

Фото: В. Данилов

 

Певачица је још додала како пада на доброту, џентлмене и мушкарце старог кова, којих готово више да нема. Нина је нагласила да не воли арогантне и непристојне мушкарце, а истиче и да то мишљење деле многе жене и имају сличан проблем. 

Бадрићева често истиче колико је везана за породицу, а нарочито за мајку Милу, која јој је одувек била ветар у леђа. Она је са породицом одрасла у Загребу, а као десетогодишња девојчица почела је да се бави певањем, као чланира хора "Звјездице". Мама је тада веровала да ће направити изванредан успех, а као део музичке секције пропутовала је читаву Европу.

Подсетимо, поп певачица Нина Бадрић је шест година била удата за предузетника Бернарда Краснића, за ког регионални медији пишу да је милионер.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".