Цеца се присетила доделе "Оскара популарности", али се и осврнула на случај Андреане Чекић, коју је продуцент Саша Лазић тужио због песме "Ципеле", а открила је и како се осећа Анастасија, којој је нагло позлило пред последњи наступ.


- Мени је много горе кад извођачу дате песму, па због неких можда међуљудских неслагања забраните извођачу, који је донео ту песму, презентовао је публици, због њега је публика заволела ту песму и онда сад аутор има право да забрани том певачу да изводи ту песму. То ми је потпуно безвезе. Имате случајеве, на пример, шта се десило Андреани Чекић. Ту су неки Јутјуб проблеми, али генерално, мислим да певач даје печат песми, презентује је, даје јој душу и намеће је публици - рекла је Цеца Ражнатовић, те открила како се осећа њена ћерка Анастасија којој је позлило пред последњи наступ у Есену у Немачкој, због чега је била принуђена да изостане са истог.

Фото: АТА имагес

 

- Па добро је. Њој је позлило, она не једе. Већ сам је критиковала, али то је проблем младих жена. Много тренира, ради са плесачима и заборавила је да једе, пао јој је притисак и то се дешава - рекла је певачица и напоменула да ће у недељу доћи у Србију пекарским летом, како би гласала на изборима.

- Сада се физички добро осећам, а верујем да ћу ускоро бити сјајно! За сваког ко је синоћ био у публици имам лично извињење што се нисмо дружили, али ћу то врло брзо исправити новим датумом за концерт у Есену! Хвала вам на разумевању и подршци - поручила је Анастасија недавно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".