Ена је улогу Виолете наводно одбила због обавеза у позоришту, што је био случај са многим телевизијским пројектима.

- Ишла је из пројекта у пројекат, а у "Бољем животу" сигурно није могла да игра јер је имала обавезе у позоришту. Играла је те године у представи "Скуп" Марина Држића, на Дубровачким летњим играма, а припремале смо заједно комад "Гричка вјештица" по тексту Марије Јурић Загорке - изјавила је својевремено Енина сестра, глумица Миа Беговић.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Ена је била једна од најлепших глумица у Југославији, а њену успешну каријеру прекинула је трагична смрт.

Године 2000. погинула је у саобраћајној несрећи, када је имала 40 година.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Ипак, о овоме је једном приликом проговорила и Лидија Вукићевић, која је тврдила да ова информација није истина.

- Годинама нисам коментарисала писања медија да је улога Виолете била намењена Ени, али сада ћу вам рећи да је то чиста лаж. Уз дужно поштовање према њој, али хрватска глумица никада није могла да игра девојку из праве српске породице - испричала је глумица.

Лидија је говорила и о томе колико јој је значила улога у "Бољем животу".

- Некада смо заиста могли да живимо од глуме. У време "Бољег живота" ја сам направила кућу на Дунаву, купила сам аутомобил од једне рекламе... Данас од глуме не може да се живи, нарочито од позоришта. Морате да имате додатни посао и среће. Никад нисам била у сталном радном односу, волим слободу у сваком смислу те речи и у свакој сфери. Посрећило ми се да сам добила једну од главних улога код Радоша Бајића, пресрећна сам и лепо зарађујем – рекла је раније Лидија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".