Неко време након раскида веридбе Марија није била спремна за нову љубав, али њен садашњи изабраник био је упоран у намери да је освоји.

Наиме, водитељка временске прогнозе Пинк телевизије неко време након раскида веридбе није била спремна за нову љубав, али њен садашњи изабраник био је упоран у намери да је освоји.

- Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, довољно је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена - рекла је Марија и додала:

- Знамо се довољно дуго да смо се савршено добро упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем не - признаје Марија.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija.egelja

 

Иако ужива у сваком тренутку с новим партнером, веридба и венчање им још нису тема.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Republika

 

- Ту се даме мање питају од мушкараца. Ипак, с обзиром на то да сам прешла тридесету, све више размишљам о браку, породици и деци. Прижељкујем да ми се догоде једног дана, али не осећам притисак породице и околине да то морам учинити у скорије време. Људи нас плаше годинама, кажу да тридесете подразумевају већу озбиљност, да постајемо свеснији себе, одговорности према послу и животу уопште. Све радим онако како осећам, а не како средина намеће. Тренутно ми је лепо овако - искрена је водитељка.

(Глорија)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".